FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Prima campanie Dove fara casting din Romania

Prima campanie Dove fara casting din Romania

“Dove surprinde frumusetea!” este prima campanie semnata de catre agentia de publicitate CohnandJansen JWT pentru Dove – brandul de ingrijire a corpului din portofoliul Unilever.

Fiind prima campanie fara casting pentru Dove in Romania, aceasta subliniaza faptul ca frumusetea adevarata se gaseste in momentele obisnuite din viata de zi cu zi. “Cu ajutorul unuia dintre cei mai cunoscuti fotografi romani, Cosmin Bumbut, am reusit sa suprindem frumusetea romancelor pe strada, in diferite momente ale zilei cand se asteptau mai putin si mai mult decat atat, sa o promovam la televizor, in print si in mediul online”, a declarat Ana-Maria Olaru, Strategic Planner la CohnandJansen JWT.

Pe parcursul celor 55 de zile de campanie au fost vizitate 6 orase: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta. Agentia a adunat, astfel, o colectie de 88 de fotografii. In cele 2 luni, Dove a suprins frumusetea femeilor in 3 spoturi TV realizate si in diferite machete de presa, materiale care au prezentat de fiecare data alte romance.
De asemenea, colectia de fotografii ale campaniei se gaseste si in mediul online, pe site-ul dedicat campaniei www.doveclub.ro.
“Provocarea noastra a fost sa adaptam platforma globala Dove Real Beauty la cultura si piata romanesca, construind pe modul unic in care percep romancele frumusetea”, a mai spus reprezentantul CohnandJansen JWT.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content