FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Presedintia APRIL, preluata de Vicepresedintele Albalact

Presedintia APRIL, preluata de Vicepresedintele Albalact

Ioan Dirzu, Vicepresedinte Albalact este noul Presedintele APRIL, ales in urma Adunarii Generale Extraordinare a APRIL care a avut loc la Brasov.

Ioan Dirzu il inlocuieste in functia de presedinte al APRIL pe Valeriu Steriu, fost Vicepresedinte al companiei La Dorna, care in prezent ocupa o functie publica incompatibila cu functia de presedinte al procesatorilor de lapte.

Ioan Dirzu este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Cluj Napoca si absolvent al Facultatii de Drept „1 Decembrie” Alba Iulia. In perioada 1996-2000 a lucrat ca medic specialist pe controlul sanitar veterinar al produselor de origine animala in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Alba, iar intre anii 2001 si 2005, a ocupat functia de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare Alba. In perioada 2005-2008 si-a continuat cariera in sectorul privat, ca Director General al companiei Albalact Alba Iulia. Din 2008 este Vicepresedintele companiei Albalact Alba Iulia si directorul general al societatii Prefera Foods.

Echipa de conducere a APRIL este formata din reprezentanti ai companiilor Tnuva Romania - Dorin Cojocaru, care va ocupa functia de Primvicepresedinte APRIL, Covalact - Ioan Balan, Vicepresedinte APRIL, Napolact - George Grecu, Vicepresedinte APRIL si Hochland Romania - Dorin Maxim, Secretar General APRIL.

Echipa de conducere va aplica hotararile luate de Adunarea Generala si de comitetul director din care mai fac parte alte zece societati producatoare de lactate.
Incepand cu anul 2000, in urma unificarii Organizatiei Patronale Romane din Industria Laptelui cu Asociatia Nationala a Procesatorilor de Lapte din Romania, societatile comerciale cu activitate in domeniul procesarii laptelui au hotarat constituirea Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui, organizatie ce reprezinta la nivel national patronatul din sectorul lactatelor.

In martie 2008, APRIL a ajuns la un numar de 40 de membri. Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui, prin statutul sau, este o organizatie democratica, deschisa tuturor societatilor comerciale care actioneaza in domeniul lactatelor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content