FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Premii pentru Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin

Premii pentru Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin

Vodka Staliskaya a fost apreciata cu medalia de argint, iar ginul Wembley a obtinut, la categoria sa, calificativul "Silver Best in Class"  la editia din 2009 a UK International Wine and Spirits Competition, una din cele mai vechi si prestigioase competitii de profil. Cele doua bauturi fac parte din portofoliul companiei Prodal '94,  parte a  Grupului Prodal, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de bauturi alcoolice din Romania si din regiune.

Pe langa medaliile de argint castigate la UK International Wine and Spirit Competition 2009, vodka Stalinskaya a mai adus in portofoliul companiei producatoare, de la inceputul anului si pana acum, alte cinci premii internationale.
Vodca Stalinskaya este lider in categoria sa detinand 37% cota de piata in valoare.  Wembley Dry Gin detine 47% cota de piata in valoare, conform studiilor realizate de  ACNieslen.

UK International Wine and Spirits Competition a fost inaugurata in 1969. Standardele de calitate a produselor sunt stabilite in urma a doua etape de jurizare: testarea "oarba", realizata de profesionisti in domeniu si, respectiv, analizele tehnice chimice si microbilogice detaliate efectuate in laboratoare din Marea Britanie. Produsele sunt premiate cu medalii de aur, argint sau bronz, conform punctajelor obtinute in urma celor doua evaluari. Pe langa medalii de aur si argint se adauga titlurile de "Best in Class", desemnand excelenta produsului pe acea treapta de clasament.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content