FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Premii de un milion de euro acordate in campania "Experience Tomorrow"

Premii de un milion de euro acordate in campania "Experience Tomorrow"

Peste 102.000 de participanti norocosi s-au numarat printre castigatorii proiectului „Experience Tomorrow”, promotie derulata de producatorul de tigari British American Tobacco Romania  care a oferit consumatorilor sansa de a deveni arhitectii propriului oras futurist si premii cu o valoare totala de 1 milion de euro.

Pe site-ul dedicat acestei promotii, www.experience-tomorrow.com, consumatorul a fost invitat sa construiasca orasul viitorului si sa descopere evolutia acestuia zi de zi.  Experience Tomorrow a inceput in data pe 19 Noiembrie si a durat 5 saptamani. Pe 27 decembrie a fost desemnat si castigatorul marelui premiu, un Porsche Panamera S Hybrid. Numele lui este George Adrian Jurca Olariu , are 27 de an si locuieste in Deva.

Experience Tomorrow a oferit si cate un iPhone 5 la fiecare ora pe tot parcursul campaniei, iar
cei ce au introdus codurile pe site au putut castiga in plus unul dintre urmatoarele premii: Mac Book Pro Retina display, iPad Retina display si Casti Coloud Colour, plus alte 100.000 de premii.

British American Tobacco este lider pe piata romaneasca de tigarete, pe care mai activeaza si grupurile Japan Tobacco International si Philip Morris.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content