FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Praktiker Romania are un nou director general

Praktiker Romania are un nou director general

Compania Praktiker Romania are, incepand cu 1 mai, un nou director general, in persoana lui Michael Krahn. Acesta il succede in aceasta functie pe Guenter Vosskaemper, cel care a condus organizatia din anul 2002 si care acum a preluat functia de director general al Praktiker Turcia.

In varsta de 48 de ani, Michael Krahn a fost desemnat pentru acest mandat dupa un parcurs de aproape 20 de ani in cadrul grupului Praktiker, ultima pozitie inainte de cea actuala fiind de director de vanzari al Praktiker Polonia. Noua sa functie nu este prima detinuta in structura de conducere a filialei romanesti. Michael Krahn a mai facut parte din Consiliului de administratie al Praktiker Romania din 2002 pana la sfarsitul anului 2007, pe pozitia de director de vanzari.

“Legatura mea cu Romania si cu fostii colegi s-a dovedit foarte puternica, de aceea privesc aceasta numire ca pe o intoarcere acasa”, a declarat Krahn. „Preluarea noii functii imi da sansa de a conduce o organizatie puternica, pe care am avantajul sa o cunosc foarte bine, dupa cei sase ani in care am lucrat aici. Strategia pe care o avem se bazeaza pe resursele, experienta si avantajele date de cei 7 ani de crestere si de prezenta Praktiker la nivel national. Vom folosi aceste avantaje pentru a ne impune si mai departe ca lider al segmentului do-it-yourself, chiar si in conditiile presiunii exercitate de criza economica asupra pietei pe care activam”.

Michael Krahn il urmeaza la conducerea companiei pe Guenter Vosskaemper, care a fost in fruntea organizatiei timp de 7 ani, de la inceputul activitatii acesteia. Sub mandatul lui Guenter Vosskaemper, Praktiker Romania inregistrat cea mai buna evolutie din intreg grupul Praktiker. Guenter Vosskaemper a plecat din Romania pentru a prelua functia de director general al filialei Praktiker din Turcia. Decizia a fost luata la nivelul grupului Praktiker, fiind impusa de nevoia de a impulsiona activitatea companiei din Turcia. Inainte de a veni in Romania, Vosskaemper a avut in cadrul grupului un parcurs profesional ce a inclus diverse responsabilitati atat in structura organizatiei din Germania, cat si la Praktiker Ungaria, unde a fost director de vanzari intre 1998 si 2002.

“Am convingerea ca las in urma o companie puternica, care se bazeaza pe o echipa inchegata de profesionisti cu experienta ”, a declarat Guenter Vosskaemper, fostul director general al companiei. „Sunt sigur ca noul lider al companiei si echipa pe care o are alaturi vor sti sa ia cele mai bune decizii astfel incat Praktiker Romania sa-si continue ascensiunea si sa evolueze la acelasi nivel ridicat ca pana acum. Misiunea mea ca director general al filialei din Turcia este de a face din Praktiker un reper pentru intregul mediu de afaceri din aceasta tara. Pentru a reusi, ma voi folosi de intreaga experienta acumulata ca lider al companiei din Romania”.

Praktiker Romania este liderul pietei romanesti do-it-yourself, avand cea mai extinsa retea de magazine specializate din tara. Compania detine 25 de magazine in: Bucuresti (3 unitati), Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara (doua magazine), Brasov?, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Tirgu-Mures, Satu Mare, Braila, Baia Mare, Galati, Iasi (doua unitati), Targoviste, Deva, Pitesti, Buzau si Piatra Neamt. Oferta Praktiker cuprinde peste 40.000 articole pentru casa si gradina - materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, accesorii sanitare, articole de mobilier, unelte, produse electronice si electrocasnice, articole pentru amenajarea si intretinerea gradinii.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content