FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Praktiker Craiova, cu 2.000 mp mai mare

Praktiker Craiova, cu 2.000 mp mai mare

Praktiker Romania, compania lider pe piata romaneasca do-it-yourself, a investit aproximativ 2,25 milioane euro pentru o noua aripa a magazinului din Craiova. In urma extinderii cu peste 2.000 mp, suprafata totala de vanzare a magazinului insumeaza aproximativ 8.300 mp.

"Decizia de extindere am luat-o pentru a veni cu mai multe solutii pentru clientii nostri, atat in ceea ce priveste diversitatea produselor oferite, cat si spatiul disponibil pentru expunerea sugestiilor de amenajare care dorim sa-i inspire", declara Michael Krahn, director general Praktiker Romania. "Suprafata de vanzare de la Craiova este acum mai mare cu o treime fata de spatiul initial".

Spatiul suplimentar disponibil la Craiova dupa extensie se regaseste in raioanele unde sunt expuse articolele de mobilier, decoratiuni, electrice, gradina, constructii si sanitare. Acesta permite expunerea mai multor solutii de amenajare si adaugarea unor forme noi de prezentare a produselor.

Praktiker a deschis magazinul din Craiova in noiembrie 2005, acesta fiind cel de-al 6-lea pe care compania decide sa-l extinda. Prima unitate unde Praktiker Romania a investit in suplimentarea spatiului de vanzare, in anul 2006, este cea din Bucuresti - Voluntari. Un an mai tarziu au fost extinse unitatile din Cluj-Napoca, Bucuresti-Militari, precum si primul magazin Praktiker din Timisoara. In 2008, Praktiker a marit de asemenea suprafata de vanzare a magazinului din Bucuresti-Vitan.

Praktiker se bazeaza pe o structura foarte variata de produse, incluzand peste 40.000 de articole.

Extinderea de la Craiova coincide cu lansarea unei noi campanii nationale adresate clientilor Praktiker aflati in cautarea ofertelor speciale pentru sezonul vacantelor de vara. In perioada 12 - 25 iunie, toate magazinele din retea ofera 20% reducere de pret la sute de produse de camping, mobilier de gradina si terasa.

Praktiker Romania este liderul pietei romanesti do-it-yourself (DIY), avand vanzari anuale nete de peste 1 miliard lei si cea mai extinsa retea specializata.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content