FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > PPD Romania a preluat distributia brandului San Pellegrino

PPD Romania a preluat distributia brandului San Pellegrino

Distribuitorul de bauturi alcoolice PPD Romania a preluat distributia brandului San Pellegrino, prezent pe segmentul apa imbuteliata (S.Pellegrino, Acqua Panna) si bauturi racoritoare (Aranciata, Lemonata, Aranciata Rossa, Pompelmo, Tonic), ice tea si aperitivul non-alcoolic Sanbitter. Compania a devenit distribuitorul oficial pentru Sanpellegrino S.p.A la nivel national, incepand cu luna ianuarie a acestui an, in urma incheierii unui parteneriat strategic. San Pellegrino era distribuit anterior pe piata romaneasca de catre compania De Silva.

“Produsele Sanpellegrino marcheaza intrarea noastra pe segmentul de apa minerala si bauturi racoritoare, avand o prioritate majora in completarea portofoliului nostru de bauturi spirtoase din categoria premium si consolidandu-ne in acelasi timp pozitia la nivel national atat in on trade cat si in off trade. Cultura gastronomiei rafinate urmareste un trend care este dezvoltat si pe piata din Romania si pe care il sustinem si noi. Apele Sanpellegrino, in special, sunt simbolul culturii internationale, a gastronomiei rafinate, inspirand diferite teme, precum armonia si degustarea in restaurantele de lux,” a declarat Nikos Xystouris, directorul general PPD Romania.  

Grupul Sanpellegrino cu sediul in Milano este lider al sectorului de bauturi in Italia, cu o gama variata de apa minerala, aperitive non-alcoolice, bauturi racoritoare si ice tea. Produsele Sanpellegrino sunt fabricate si imbuteliate de catre Nestle in Italia, in zona cu acelasi nume, in Val Brembana, chiar in inima Alpilor italienesti.

In prezent, S.Pellegrino este lider al categoriei de ape minerale in segmentul de restaurante high class la nivel international, avand o distributie de 650 de milioane de sticle in 120 de tari. In acelasi timp, fabrica Aqua Panna produce peste 300 de milioane de litri de apa naturala in fiecare an, iar 30% din productie este destinata exportului.

Prezenta pe piata din Romania din 2007, PPD Romania este printre cei mai mari distribuitori de bauturi, reprezentand peste 40 de branduri lider pe piata locala.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content