FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Poiana minunata" in spatiul virtual

"Poiana minunata" in spatiul virtual

Poiana, lider al pietei de ciocolata aflat in portofoliul companiei Kraft Foods Romania a dezvoltat o platforma interactiva de web sub forma unui concurs de fotografie, intitulat „momente minunate”.

Site-ul www.momente-minunate.ro a fost lansat in urma cu doua luni si este o invitatie adresata consumatorilor de a se delecta intr-un univers colorat si de a castiga premii atragatoare prin participarea la concursul de fotografie. Jurizarea fotografiilor este facuta prin vot-online de catre vizitatorii site-ului iar in primele luni de concurs premiile au constat in excursii, aparate si accesorii foto.

Platforma interactiva a fost realizata de Ogilvy Group Romania cu scopul „ de a intari si extinde mesajul campaniei intr-un mediu care sa permita interactiunea cu publicul-tinta, ca premisa a realizarii unei mai bune cunoasteri si relationari a marcii cu consumatorii sai”, a declarat Alexandra Theodorescu, Client Service Director Ogilvy.
Promovarea platformei interactive se realizeaza printr-o ampla campanie de ATL derulata la nivel national in TV, outdoor, indoor si presa. Pe langa aceasta, site-ul marcii Poiana a beneficiat de promovare si pe internet.
 
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content