FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Plus, la Vaslui si Satu Mare

Plus, la Vaslui si Satu Mare

Reteaua germana de magazine tip discount – Plus – a deschis la Satu Mare si Vaslui doua noi magazine, ajungand la un total de 99 unitati comerciale. Fiecare este imaginea unei investitii de 1,5 milioane euro.

Plus Satu - Mare este situat in Strada Rodnei nr. 54-56 si are o suprafata totala de 1.100 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente. Plus Vaslui este situat pe Strada Decebal nr.2 A si are o suprafata totala de 1.200 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinele sunt constructii de tip „freestander” care respecta un format standard si dispune de 62 de locuri de parcare – Plus Vaslui, respectiv 67 locuri de parcare – Plus Satu Mare.

Sortimentul magazinelor include atat articole marca Plus, cat si articole premium la preturi accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip1(detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe langa aceste produse de calitate superioara, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electronice.

Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Pentru o desfasurare optima a activitatii din magazin, se utilizeaza structuri proprii discounterilor: dispunerea simpla a marfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adaug? o echipa de aproximativ 25 de angajati. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content