FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Plus a deschis doua noi magazine

Plus a deschis doua noi magazine

Reteaua germana de magazine de tip discount a deschis doua noi magazine, la Cluj si la Slobozia, cu o investitie de 1,5 milioane euro pentru fiecare.

Magazinul din Cluj este situat in strada Buna ziua, nr. 57, are o suprafata aproximativa de 1.400 mp, dintre care 1.100 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander” si dispune de 55 de locuri de parcare. “Ne bucuram ca am deschis si cel de-al doilea magazin in municipiul Cluj-Napoca iar planurile noastre pentru acest oras nu se vor opri nicidecum aici”, a declarat Norbert Missbrandt, Director General Pludi Market SRL.

Magazinul din Slobozia este situat pe Soseaua Bucuresti-Constanta, km 109 si are o suprafata aproximativa de 1.200 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander si dispune de 100 de locuri de parcare.

Despre Plus
Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si articole premium. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume ?i fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

Pe langa aceste produse, clientii beneficiaza saptamanal de o oferta de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice. Aprovizionarea celor doua noi magazine se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Cele doua noi deschideri se inscriu in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content