FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Plus 104

Plus 104

Plus a deschis la 1 septembrie a.c. la Cristuru Secuiesc (jud. Harghita) magazinul cu numarul 104, pentru care a investit ca. 1,5 milioane Euro.

Noul magazin de proximitate Plus este situat in Str. Kriza Janos nr. 29 si are o suprafata totala de 1.200 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 60 de locuri de parcare.

Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume ?i fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe langa aceste produse de calitate superioara, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Pentru o desfasurare optima a activitatii in magazin, se utilizeaza structuri proprii discounter-ilor: dispunerea simpla a marfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adauga o echipa motivata si responsabila de cca. 25 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content