FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ploiesti West Park: investitie estimata la 750 milioane de euro

Ploiesti West Park: investitie estimata la 750 milioane de euro

Compania belgiana Alinso Group a anuntat incepand cu luna septembrie 2009 lansarea parcului logistic Ploiesti West Park. Parcul se intinde pe o suprafata de 220 de hectare si va genera la finalizarea proiectului aproximativ 16.000 de locuri de munca. Valoarea estimata totala a cladirilor ce urmeaza sa fie construite si a lucrarilor de infrastructura din cadrul parcului se ridica la peste 750 de milioane de euro.

Conceput ca un parc industrial integrat in vecinatatea orasului Ploiesti, in comuna Aricestii Rahtivani, Ploiesti West Park isi va axa activitatea pe logistica, cercetare si  dezvoltare, pe activitati de retail, precum si pe activitati industriale petroliere.
Ploiesti West Park va fi compus din doua zone: un Business Park destinat in special activitatii logistice, productiei usoare, completat cu restaurante, hoteluri, birouri si un parc de cercetare precum si o zona de retail care combina oportunitatile de cumparaturi cu cele de relaxare.

Alionso Group va dezvolta parcul logistic in joint venture cu Petrica Usurelu, fondatorul Pirintex Group.  Raport de investitie este de  80% la 20%, in favoarea Alinso Group.

Alinso Group administreaza un portofoliu imobiliar care include domeniile logistica, comercial, proprietati industriale si spatii de birouri. Compania are experienta in reconversia siturilor industriale, proiecte de tip Greenfield precum si in oferirea de solutii logistice si industriale personalizate.  

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content