FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Philip Morris Romania are un nou director de marketing

Philip Morris Romania are un nou director de marketing

Peter Schmidt este noul director de marketing al producatorului de tigarete Philip Morris Romania si Bulgaria. Cu o experienta de  29 de ani in cadrul Philip Morris International, Schmidt are o experienta riguroasa in activitatea de marketing si cunostinte solide organizationale si de leadership.

Inainte de venirea sa in Romania, Peter Schmidt a fost global director pentru dezvoltarea brand-ului Marlboro,  in cadrul centrului operational din Lausanne, unde s-a ocupat de dezvoltarea si executia noii arhitecturi pentru franciza Marlboro Gold, in perioada 2007-2011. 

Noul director de marketing al Philip Morris Romania s-a alaturat companiei Philip Morris USA in iunie 1983 in cadrul departamentul de marketing din New York. Patru ani mai tarziu, a fost numit marketing manager in Hong Kong, dupa care s-a mutat in Japonia ca brand manager si, ulterior, group brand manager.

Dupa o experienta de sase ani in Japonia, Peter s-a alaturat echipei Philip Morris din Malaezia timp de trei ani, revenind apoi, in 1995,  in Hong Kong, ca director de marketing. In octombrie 1998, Peter  a preluat pozitia de director marketing pentru divizia de Duty Free in Elvetia,  continuand cu multe pozitii in cadrul departamentului de marketing de la centrul opera?ional al Philip Morris din Elvetia, fiind responsabil in principal de dezvoltarea marcii Marlboro in Europa de Est si Asia de Nord.

Philip Morris Romania are in jur de 800 de angajati, din care aproximativ 500 lucreaza in fabrica din Otopeni.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content