FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > P&G investeste in a doua fabrica in Romania

P&G investeste in a doua fabrica in Romania

Procter&Gamble a anuntat ca a ales Romania pentru constructia unui nou centru de productie pentru produse de ingrijire personala destinate pietei europene.
Noua fabrica va fi o investitie greenfield, localizata in orasul Urlati, judetul Prahova. Valoarea investitiei va depasi 100 milioane USD si peste 300 de noi locuri de munca vor fi create intr-o prima faza.

Fabrica de la Urlati este prima investitie greenfield pe care P&G o realizeaza in Romania si va aproviziona pietele europene. Noul centru de productie este conceput pentru a incorpora know-how-ul legat de organizare, metodologia de productie si metodele de planificare. Centrul va avea o suprafata de 25 ha, ceea ce va asigura spatiu pentru o viitoare extindere a capacitatii de productie. Inceperea productiei este planificata pentru prima jumatate a anului 2010.

Procter & Gamble este prezent in Romania din 1992. In 1995, a realizat la Timisoara o investitie in productia detergentilor si a inalbitorilor, investitia totala de aici depasind 40 de milioane de USD. In 2006, P&G a deschis in Romania, Centrul Regional de Servicii, care ofera servicii de achizitii tuturor sediilor P&G din Europa, avand tranzactii anuale de peste 150 milioane USD, corespunzand unei investitii de peste 9,5 miliarde USD si avand aproximativ 150 de angajati in prezent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content