FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Petre Sandru, numit director operational la Coca-Cola Romania si Moldova

Petre Sandru, numit director operational la Coca-Cola Romania si Moldova

Petre Sandru va ocupa, incepand cu 1 septembrie, functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Coca-Cola.

Noua pozitie a lui Petre Sandru survine in urma reorganizarii, incepand cu 1 august, a diviziei Central Southern Europe a Coca-Cola Hellenic, prin trecerea de la cinci regiuni la patru. In noua sa functie, Petre Sandru va fi responsabil de intreaga activitate a companiei Coca-Cola din Romania si Moldova si ii va raporta lui Vikas Chawla – Franchise Operations Director pentru Regiunea Europa de Sud-Est, numit in aceasta functie incepand cu 1 octombrie.
In aria de responsabilitate a lui Petre Sandru vor fi gestionarea in parteneriat cu imbuteliatorii a operatiunilor comerciale si dezvoltarea strategiilor de optimizare a vanzarilor si profitabilitatii, coordonarea procesului de planificare pe termen mediu si lung din fiecare tara, precum si definirea si implementarea strategiilor de marketing si comunicare pentru cele doua tari.

”Exista doua aspecte foarte importante in contextul economic actual din Europa Centrala si de Est, si implicit, si in Romania de care voi tine cont in noua pozitie. Primul este relevanta produselor si a strategiei aplicate pentru consumatori, intr-un efort de a ajunge cat mai aproape de necesitatile si valorile acestora”, a declarat, intr-un comunicat, Petre Sandru.

Cu o experienta de 8 ani in cadrul Coca-Cola, el a fost responsabil pana in prezent de activitatile comerciale din patru tari din regiune: Romania, Moldova, Bulgaria si Albania. Inainte de a se alatura Coca-Cola, Petre a lucrat timp de 8 ani pentru JT International/RJ Reynolds, unde a ocupat diferite pozitii ce includ vanzari, trade marketing, marketing, logistica si achizitii.

Coca Cola HBC Romania este cel mai mare imbuteliator de bauturi racoritoare din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content