FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Peste 400 de firme vor fi prezente la editia Indagra de anul acesta

Peste 400 de firme vor fi prezente la editia Indagra de anul acesta

Editia targului Indagra din acest an va reuni 400 de firme din 22 de tari. Evenimentul, dedicat specialistilor in agricultura, va avea loc in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie in complexul expozitional Romexpo.

Targul Indagra va gazdui firme din tari precum Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Cehia, Serbia, Spania, Turcia, Ungaria si Romania. Suprafata inchiriata insumeaza arealul a 6 pavilioane Romexpo, precum si toate platformele exterioare, respectiv 30.000 mp.

In paralel cu Indagra, peste 200 de companii din 19 tari vor expune in Pavilionul Central pe o suprafata totala de 8.000 mp in cadrul  Alimenta – Targ International pentru industria alimentara, All Pack – Targ International pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice si Expo Drink&Wine – Targ de vinuri si bauturi alcoolice, completand tematica Indagra si oferind astfel, cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare dintre cele mai mari companii si publicul specialist.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content