FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Peste 1.400 de solutii si aplicatii vor fi prezentate la IMWorld 2014

Peste 1.400 de solutii si aplicatii vor fi prezentate la IMWorld 2014

Companiile participante la Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), eveniment „business to business”, dedicat solutiilor digitale, mobile si software vor prezenta peste 1.400 de solutii de business si aplicatii. Internet & Mobile World 2014 va avea loc la Romexpo in perioada 8 - 9 octombrie.

Numarul solutiilor si aplicatii prezentate in acest an va depasi cu minimum 5% recordul inregistrat anul trecut, de circa 1.400, iar unele dintre acestea vor putea fi testate in premiera in cadrul evenimentului.

O sectiune de interes in cadrul editiei din acest an a IMWorld 2014 va fi dedicata automatizarii, prin prezentarea de catre Telekom Romania, a solutiilor de tip machine to machine (M2M) dezvoltate de companie.

Totodata, cele 110 companii expozante la IMWorld 2014 vor prezenta si supune testarii si platforme de comert electronic, solutii de Data Center, aplicatii complete pentru managementul afacerilor, servicii cloud sau programe integrate de automatizare, securitate si mobilizare.

„Un astfel de eveniment are un impact benefic important pentru industria IT din Romania, care castiga nu numai acces la un schimb de idei si «best practices» aduse din intreaga lume, dar si vizibilitate pe plan international”, a afirmat Laurentiu Ghenciu, VP of Sales, EMEA at Avangate.

De asemenea, pentru editia din 2014, organizatorii au largit si gama de gadget-uri care vor fi testate in «Future Corner», unde printre produsele expuse se vor afla si renumitii Google Glass oferiti de QuickMobile, unul dintre cei mai importanti distribuitori de device-uri din Romania.

Accesul la IMWorld 2014 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi cumparate online pana la data de 7 octombrie 2014, accesand www.imworld.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content