FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Peroni Sport - spiritul italian intra in lumea sportului

Peroni Sport - spiritul italian intra in lumea sportului

Incepand cu vara 2010, spiritul „nastro azzurro” caracteristic berii premium italiene Peroni Nastro Azzurro, intra în lumea sportului. Noua platforma de comunicare, „Peroni Sport”  vizeaza consumatorii în mod direct, si are ca obiectiv extinderea unor  experiente precum petrecerile „Summer Ambientalia” prin crearea unui context în care acestia sa se bucure de viata cu pasiune si stil, alaturi de prieteni.

“Sportul  face parte din bucuriile vietii, iar Peroni Sport împrumuta  spiritul autentic italian - pasiunea de a trai înnascuta si “stiinta” de a te bucura de tot ce are viata de mai bun oferit. De regula, sportul practicat  este în armonie cu stilul de viata, reflecta calitatile si contureaza imaginea unei persoane în societate.  Pentru consumatorul Peroni – o persoana careia îî place sa traiasca viata la maxim si acorda o atentie deosebita imaginii sale,  sportul impune o anumita tinuta  si eleganta. De aceea, în aceasta vara Peroni Nastro Azzurro te invita sa practici  sporturi de apa precum water-ski, ski-jet si yachting sau tenis”, declara Renaud Thiers, Global Brands Director, URSUS Breweries.

Asocierea dintre Peroni Nastro Azzurro si sport este declinata într-o promotie pentru consumatori, derulata  în Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta si Bacau si în activari desfasurate în aceste orase dar si pe litoral. Astfel, în fiecare week-end, pana pe 22 august, pasionatii de sporturi nautice sunt asteptati pe plaja Peroni din incinta Cafe del Mar din Mamaia, pentru un sfarsit de saptamana de relaxare cu stil alaturi de prieteni. In fiecare vineri, sambata si duminica pot fi castigate o multime de premii dinamice, împreuna cu fiecare sticla sau draft de Peroni Nastro Azzurro achizitionata.

Premiile sunt fie instant (ochelari de soare, prosoape de plaja, tricouri) fie dau acces la zona de sport, prilejuind o plimbare cu ski-jet-ul, water-ski-ul sau catamaranul. Promotia pentru consumatori se deruleaza în intervalul 2 -22 august, sub sloganul „Traieste viata cu pasiune si stil” si are premii în valoare de aproximativ 19.000 Euro. Toti cei care cumpara oricare 6 pack Peroni Nastro Azzurro, pot castiga zilnic un ceas sport de mana Alessi sau un abonament  la o baza sportiva si intra în cursa pentru marele premiu constand într-un week-end prelungit în Italia pentru castigator si înca trei prieteni. 

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central în Bucuresti si detine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile URSUS Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar, Pilsner Urquell, Miller.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content