FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Performantele companiei Henkel - reconfirmate international

Performantele companiei Henkel - reconfirmate international

Activitatea grupului Henkel a fost recunoscuta recent in cadrul a doua competitii de comunicare desfasurate in Statele Unite ale Americii. Liga Americana a Profesionistilor in Comunicare (LACP) a premiat cu platina raportul anual Henkel 2008 la categoria „Consumer Consumables – Household/Personal”. Totodata, compania a primit premiul Stevie Awards, in cadrul programului „International Business”.

In cadrul editiei din acest an al Ligii Americane a Profesionistilor in Comunicare, juriul a analizat peste 3.500 de lucrari din 20 de tari inscrise la categoria „Vision Awards”, categorie la care a fost premiata compania Henkel si unde a primit  98 de puncte din 100 posibile.

O alta distinctie primita de Henkel in zona de comunicare a fost premiul Stevie Awards. Compania a participat la editia din acest an cu un film utilizat intr-un program de training, intitulat „Become a corporate branding pro in 7 minutes”. Henkel a castigat acest premiu la categoria „Orientation”. Premiile Stevie Awards se acorda anual la nivel international. Anul acesta, competitia a atras 1.700 de participanti din 30 de tari.

Compania Henkel si-a consolidat pozitia in clasamentul companiilor cu cele mai importante vanzari la nivel international – Top 500 - realizat de revista americana Fortune, avansand 20 de pozitii fata de anul trecut. Compania ocupa anul acesta locul 448, fata de 468 anul trecut si, pentru prima oara, Henkel a fost inclusa in randul companiilor cu cel mai mare salt in termeni de profit, unde detine pozitia 36.

Henkel ofera marci si tehnologii din trei domenii strategice: detergenti si produse pentru ingrijirea locuintei, cosmetice/produse de ingrijire personala si adezivi tehnologii. Compania are peste 52.000 de angajati in 125 de tari. In anul fiscal 2008, Henkel a generat vanzari de 14.13 miliarde euro si un profit ajustat de 1.460 millioane euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content