FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Perfect Distribution: promotie pentru comercianti

Perfect Distribution: promotie pentru comercianti

In perioada  15 octombrie 2009 - 15 ianuarie 2010, Perfect Distribution a pregatit pentru colaboratori o promotie cu premii in bani si produse, in valoare totala de 150.505 lei, fara TVA. Marele premiu are o valoare de 10,000 de lei.

Pentru a participa la promotie, comerciantii trebuie sa comande de la distribuitorii autorizati orice produse din oferta Perfect Distribution.

Pentru persoanele din cadrul societatilor comerciale cu comercializare retail si horeca dupa livrarea comenzilor si in functie de valoarea facturata, participantii primesc cate un card razuibil cu premii pentru fiecare 100 lei inclusiv TVA facturati.

Persoanele din cadrul societatilor comerciale cu comercializare angro dupa livrarea comenzilor si in functie de valoarea facturata, daca particia la promotie, primesc cate un card razuibil cu premii pentru fiecare 1.000 lei inclusiv TVA facturati.

Pentru agentii de vanzari ai distribuitorilor se va acorda cate un card razuibil la fiecare cinci carduri acordate persoanelor din cadrul societatilor comerciale cu comercializare retail, horeca si angro.

 Pentru o singura comanda livrata se pot acorda unul sau mai multe carduri razuibile in functie de valoarea facturata a produselor din oferta Perfect Distribution.
Regulamentul oficial al campaniei este disponibil in pagina web  www.exclusiv-vodka.com/regulament.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content