FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > PepsiCo readuce in Romania energizantul Rockstar

PepsiCo readuce in Romania energizantul Rockstar

PepsiCo aduce celebrul brand Rockstar Energy Drink in Romania, intr-o gama ce include in acest moment trei arome. “Rockstar Energy Drink este brandul care a revolutionat categoria de bauturi energizante, fiind recunoscut ca „inventatorul Big Can-ului”, prin introducerea dozei de 0,5 l. Cu vanzari anuale de peste jumatate de milliard de doze, Rockstar este in top 3 energizante in lume”, se arata in comunicatul PepsiCo.

Aceasta este cea mai importanta miscare pe piata bauturilor energizante din ultimii ani, care ar putea avea un impact puternic asupra categoriei aflate in acest moment in mainile producatorului Red Bull.
Rockstar este fabricat de un producator independent, Rockstar. Compania are sediul in Nevada, Statele Unite. In trecut, brandul a mai fost distribuit in Romania de catre compania Interbrands Marketing & Distribution, insa pe o perioada scurta de timp, incepand cu 2007.

„Rockstar este mult mai mult decat o bautura energizanta, este un intreg univers, un stil de viata in care orice moment conteaza ti trebuie trait cu intensitate”, explica Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager Carbonated Soft Drinks, PepsiCo Romania. „Gama Rockstar se adreseaza tinerilor care ttiu ce vor ti cand  vor, tinerilor care iti doresc sa fie vazuti, sa fie auziti ti sa se impuna. Odata cu lansarea brandului in Romania, am pregatit numeroase surprize consumatorilor nottri sub provocarea: Demonstreaza intregii lumi ca ai toate calitatile unui rockstar”, afrima Adriana Nestoriuc,Group Brand Manager Carbonated Soft Drinks, PepsiCo Romania.
Gama Rockstar Energy este disponibila in Romania in variantele Rockstar Original 500 ml ti 250 ml, Rockstar Xdurance 500 ml ti Rockstar Guava 500 ml.

Rockstar Energy Drink a fost fondat in anul 2001 si este distribuit in acest moment in peste 30 de tari, la nivel mondial.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content