FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market XXL revine la XXL Mega Discount

Penny Market XXL revine la XXL Mega Discount

Reteaua de magazine Penny Market XXL, parte a Rewe Group, s-a relansat sub numele XXL Mega Discount. Relansarea este mai mai degraba o revenire la denumirea initiala sub care grupul german deschisese primul magazin din Romania, in urma cu 11 ani, amplasat in Bucuresti. Retailerul a fost insa nevoit sa renunte la acest brand in urma unui proces, privind dreptul de utilizare a marcii, pierdut in instanta, astfel ca in 2007 Rewe Romania a rebranduit magazinele XXL Mega Discount in Penny Market XXL. Odata cu schimbarea de nume, magazinele vor comunica si sub un nou slogan: Uriasul preturilor mici!

Schimbarea numelui survine, pe de alta parte, si in urma unui proces amplu de reamenajare prin care au trecut magazinele in ultima perioada.  In urma procesului de modernizare, XXL Mega Discount va oferi o mai mare varietate de produse si servicii, care includ: specialitati la vitrina cu servire asistata (branzeturi fine, mezeluri rafinate si alte specialitati locale si internationale), carne proaspata, pregatita si servita de un macelar, produse de brutarie si panificatie proaspat coapte in magazin, dar si mancare gatita pe care clientii o pot servi direct in magazin sau o pot cumpara pentru acasa. Noul design al magazinului aduce o mai buna organizare spatiala, imbunatatiri la nivelul mercantizarii categoriilor de produse, cu o mai buna evidentiere a zonei promo, atat in sectorul produselor alimentare cat si in al celor nealimentare.

„Odata cu relansarea brandului XXL, magazinele ofera clientilor noi si importante garantii, care promit o experienta ireprosabila la cumparaturi: garantia prospetimii, a calitatii, a rapiditatii la casa de marcat si garantia celui mai mic pret. Redenumirea brandului si introducerea unor noi garantii reprezinta pasul final in procesul amplu de perfectionare a retelei XXL. Am realizat toate aceste imbunatatiri spre beneficiul clientilor nostri si suntem mandri ca le putem oferi o experienta la cumparaturi foarte moderna si placuta“, a declarat Simon Hamersky, COO XXL Mega Discount.

In prezent, compania Rewe Romania opereaza 6 magazine XXL Mega Discount si 136 magazine Penny Market in numeroase orase din tara. Grupul Rewe este unul dintre cei mai importanti jucatori in comertul alimentar european, fiind prezent in tari Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content