FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market XXL a remodelat magazinul din Braila

Penny Market XXL a remodelat magazinul din Braila

Penny Market XXL, parte a Rewe Group, a anuntat finalizarea procesului de remodelare a magazinului sau din Braila, din strada Fabricilor nr. 10. Aceasta este cea de-a patra remodelare a retelei, dupa redeschiderea unitatilor din Bucuresti (cartier Fundeni), Buzau si Targoviste.

„Ma bucur sa anunt finalizarea procesului de remodelare si pentru magazinul Penny Market XXL din Braila. Principalele obiective ale acestui demers au fost crearea unei ambiante mai placute de cumparare, modernizarea structurii de mercantizare si extinderea sortimentului, in conformitate cu nevoile si asteptarile clientilor nostri.” a declarat Antoniu Nituleasa, Directorul de Vanzari al retelei Penny Market XXL.

In cadrul remodelarii a fost extinsa zona de produse proaspete. De asemenea, magazinul are acum cateva raioane noi, precum cel de carne proaspata cu servire asistata, rotiserie si alte  produse pregatite in magazin, vinoteca, infrumusetare si baby care. Noua vitrina de delicatese listeaza diverse specialitati locale sau din bucataria internationala, de la pizza si pui rotisat proaspat scoase din cuptor, pana la branzeturi fine, salate, mezeluri si preparate din peste. Acestea pot fi servite in incinta magazinului, in zona special amenajata.

Totodata, noul layout al magazinului aduce o mai buna organizare spatiala, o prezentare imbunatatita a diverselor categorii de produse, a zonei promo, cat si a sortimentului de delicatese de la vitrinele asistate.
Reteaua de magazine Penny Market XXL este prezenta pe piata din Romania din anul 2001, cand a deschis primul magazin in Bucuresti. In prezent, compania Rewe Romania opereaza 6 magazine Penny Market XXL si 125 magazine Penny Market.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content