FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market si XXL Mega Discount lanseaza promotia Pyrex

Penny Market si XXL Mega Discount lanseaza promotia Pyrex

In perioada 14 martie – 19 iunie 2013, cumparaturile in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount se transforma in puncte bonus. In functie de numarul de puncte acumulate, clientii pot beneficia de discounturi de pana la 100% la achizitionarea caserolelor Pyrex, produse de Arc International Group (Franta), lider pe piata sticlei si a ceramicii de specialitate.

 
Promotia Pyrex recompenseaza clientii fideli: saptamanal, acestia pot cauta la raft produsele care aduc puncte bonus, menite sa valorifice experienta de cumparaturi in cele doua retele de magazine detinute de compania Rewe Romania.

Campania se desfasoara in toate magazinele Penny Market si XXL Mega Discount si este promovata la nivel national prin reclame TV si radio, presa, materiale de comunicare in magazine, pliantul saptamanal si pagina web: www.penny.ro.

Mecanismul promotiei

Incepand cu 14 martie 2013, cumparaturile aduc puncte bonus pentru fiecare produs participant la promotie, semnalizat la raft si in pliantul saptamanal, sau la fiecare 25 de lei cheltuiti, echivalenti cu 1 punct bonus. Punctele acumulate vor fi lipite in spatiile desemnate pe un talon colector, in schimbul caruia clientii pot achizitiona produsele din gama Pyrex cu un discount de pana la 66% sau chiar gratuit. Punctele pot fi colectate pana pe 19 iunie 2013, insa participantii la promotie au la dispozitie inca 2 saptamani, pana pe 3 iulie 2013, pentru a aduce taloanele completate in magazine si pentru a beneficia de oferta.

Reteaua de magazine XXL Mega Discount este prezenta pe piata din Romania din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin in Bucuresti. In prezent, compania Rewe Romania opereaza 7 magazine XXL Mega Discount si 136 magazine Penny Market in numeroase orase din tara.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content