FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market lanseaza campania "Ice Age 4", promovata si pe TV

Penny Market lanseaza campania "Ice Age 4", promovata si pe TV

Compania REWE Romania – operatorul retelelor Penny Market si Penny Market XXL - desfasoara in aceasta vara campania “Epoca de Gheata 4”, odata cu lansarea nationala a filmului „Epoca de Gheata 4 - Continente in deriva”.

Campania initiata de retailerul german aduce asocierea cu o licenta bine cunoscuta la nivel mondial: filmul „Epoca de Gheata”. Campania a inceput odata cu  lansarea oficiala in Romania a celui mai nou film, “Epoca de Gheata 4 – Continente in deriva” pe 6 iulie 2012.
“Campania se va desfasura pe perioada verii, in lunile iulie si august, exclusiv in reteaua de magazine Penny Market si Penny Market XXL, in limita stocului de cartonase disponibil. Ea se adreseaza in special familiilor cu copii dar si persoanelor pasionate de acest film de animatie de cea mai buna calitate”, au declarat reprezentantii REWE Romania.

Mecanismul campaniei

Colectia de 24 de cartonase 3D, toate in stilul Ice Age, cu diverse personaje ale noului film – Continente in Deriva, poate fi realizata numai cumparand din magazinele Penny Market si Penny Market XXL.
Exista 2 modalitati de acordare a cartonaselor: la valoarea bonului (la fiecare 25 de lei cheltuiti clientii primesc la casa de marcat un cartonas Ice Age) si la cumpararea anumitor produse participante. Produsele participante se vor schimba saptamanal si sunt comunicate in magazin, in pliantul saptamanal si pe site.

Albumele concepute special pentru a colectiona cele 24 de cartonase sunt expuse pe un display special in magazine si  costa 9,99 lei. La sfarsitul campaniei, in anumite locatii, vor fi organizate cateva zile pentru schimbul de cartonase in magazin. Informatiile despre aceste evenimente vor fi disponibile pe site si in pliant.
Pana atunci, cei care doresc sa faca schimb de cartonase pot face acest lucru si prin intermediul site-ului si pe pagina de Facebook.

Promovarea campaniei se face la nivel national prin spoturi TV si radio, presa, pliante saptamanale, materiale POS si pe site-ul: http://iceage4.penny.ro/index.php, precum si pe pagina de Facebook:
www.facebook.com/pages/Penny-Market-Romania/100143230132105

REWE Romani opereaza in prezent 125 magazine Penny Market si 6 magazine Penny Market XXL.
Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activeaza in retail ?i turism, cu circa 15.000 de magazine in 14 tari europene si cu afaceri anuale de peste 53 de miliarde de euro.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content