FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market in Iernut

Penny Market in Iernut

Penny Market/Penny Market XXL a deschis cel de-al 105-lea magazin,  in Iernut. Suprafata magazinului este 1.095 mp - din care 810 mp spatiu de vanzare si 285 mp depozit si spatii sociale - , iar parcarea pentru clienti numara 51 locuri.

Reteaua Penny Market este parte a grupuluiRewe, unul dintre liderii europeni in comertul alimentar si in turism. In afara de comertul en detail din domeniul alimentar, Rewe mai este activ la nivel european si in domeniul turismului cat si cel al comertului cu articole de tipul Do-it-Yourself.

Grupul REWE este reprezentat in Europa de peste 14.500 magazine in Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria, iar in Romania este prezent prin lanturile de magazine Billa, Selgros, Penny Market XXL si Penny Market.

In 2010, Rewe Romania continua extinderea retelei cu 11 noi magazine Penny Market in toata tara.

Rewe Romania a creat pana la momentul actual aproximativ 2.300 locuri de munca la sediul central si in centrul logistic si in cele 104 magazine Penny Market si Penny Market XXL, iar urmare a noii deschideri Rewe Romania ofera alte 15 locuri de munca in magazinul Penny Market din Iernut.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content