FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market: doua deschideri si o inchidere intr-o saptamana

Penny Market: doua deschideri si o inchidere intr-o saptamana

Reteaua de magazine de discout Penny Market a deschis astazi un magazin la Agnita, in judetul Sibiu, dup ce, saptamana trecuta, a inaugurat un magazin la Timisoara, in acelasi spatiu comercial in care functioneaza si un supermarket Billa. Totodata, reteuau s-a retras din incinta mall-ului GTC din Suceava, unde opera un magazin.

“Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, magazinele din Timisoara si Agnita asigura cumparaturi rapide si confortabile, datorita bunei organizari si atmosferei prietenoase. Clientii vor gasi o gama variata de produse alimentare si nealimentare, atat autohtone cat si internationale”, anunta compania.

Noul Penny Market Agnita, situat pe Strafda Mihai Viteazul, nr. 93, are 12 angajati si pune la dispozitia clientilor 52 de locuri de parcare. Fiecare client care viziteaza noul magazin din Agnita în zilele de 4 si 5 iulie va primi un voucher de 10 lei, pe care îl poate folosi pentru cumparaturi de minim 50 de lei, pe 8, 9 si 10 iulie. De asemenea, clientii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preturi preferentiale la diverse categorii de produse si vor putea castiga premii.

Prezenta în Romania din anul 2005, reteaua Penny Market, cu 138 de magazine operationale, este administrata de compania Rewe Romania, parte a grupului german de retail Rewe. Rewe Romania detine pe piata romaneasca si 7 magazine XXL Mega Discount.

Grupul Rewe se numara printre liderii europeni în comertul alimentar, fiind prezent în 13 tari europene, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Slovacia, Romania si Croatia.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content