FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market in Deva

Penny Market in Deva

Penny Market/Penny Market XXL – cea mai mare retea de magazine tip discount din Romaniadeschide cel de-al 106-lea magazin in data de 1 Iulie 2010 in Deva. Penny Market este conceptul grupului german REWE si a intrat pe piata romaneasca in 2005, iar momentan este unul din cei mai activi retaileri din Romania, ajungand la un numar de 106 magazine Penny Market/Penny Market XXL.

Suprafata magazinului Penny Market din Deva este 1.200 m2 – din care 850 m2 spatiu de vanzare si 350 m2 depozit si spatii sociale - , iar parcarea pentru clienti numara 94 locuri. Inaugurarea noului magazin va crea 15 locuri de munca.

Principiul Penny Market se bazeaza pe achizitionarea de produse locale, astfel incat ponderea principala a articolelor oferite spre vanzare sa fie de provenienta autohtona. La raft, ponderea cea mai mare o au produsele alimentare.Pe langa acestea, Penny Market are o gama variata de marci proprii, atat nationale cat si internationale ce ofera cel mai bun raport calitate– pret.

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni in comertul alimentar si in turism. In afara de comertul en detail din domeniul alimentar, REWE mai este activ la nivel european si in domeniul turismului cat si cel al comertului cu articole de tipul Do-it-Yourself. Grupul REWE este reprezentat in Europa de peste 14.500 magazine in Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria,
Rusia, Cehia si Bulgaria, iar in Romania este prezent prin lanturile de magazine Billa, Selgros, Penny Market XXL si Penny Market.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content