FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market a deschis patru magazine

Penny Market a deschis patru magazine

Penny Market/Penny Market XXL - cea mai mare retea de magazine tip discount din Romania a inaugurat patru noi magazine Penny Market in Caransebes, Urziceni, Bocsa si Patarlagele.

Investitia in noile magazine Penny Market se ridica la aproximativ 5.600.000 euro, suprafata magazinelor fiind de 1.000 mp, din care 760 mp spatiu de vanzare si 240 mp depozit si spatii sociale.

Pana la finele anului 2009, Rewe Romania va inaugura doua noi unitati Penny Market in Orastie si Mizil, iar pentru 2010 se vor continua planurile de expansiune a retelei cu alte 25 magazine Penny Market, in urma unei investitii de aproximativ 150 milioane euro, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Rewe Romania a creat pana la momentul actual aproximativ 2200 locuri de munca la sediul central, in centrul logistic si in cele 90 magazine Penny Market si Penny Market XXL, iar pentru fiecare magazin Penny Market nou deschis se ofera  cate 20 locuri de munca.

Principiul Penny Market se bazeaza pe achizitionarea de produse locale, astfel incat ponderea principala a articolelor oferite spre vanzare sa fie de provenienta autohtona; ponderea cea mai mare o au produsele alimentare. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content