FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny Market deschide un nou magazin in Pipera

Penny Market deschide un nou magazin in Pipera

Penny Market a inaugurat miercuri, 19 februarie, un nou magazin in cartierul Pipera. Situat in Voluntari, pe bulevardul Pipera, nr. 2H, noua unitate este al 149-lea magazin Penny Market din Romania, in conditiile in care retailerul a inchis, la inceputul lunii ianuarie, un magazin in Drobeta Turnu Severin.

 “Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, magazinul din Pipera asigura cumparaturi rapide si confortabile, datorita bunei organizari si atmosferei prietenoase.
Cumparatorii vor gasi o gama variata de produse alimentare si nealimentare, atât autohtone cât si internationale, cu un excelent raport calitate-pret.”, se arata intr-un comunicatul.

Clientii care viziteaza magazinul in perioada 19-21 februarie vor primi un voucher de 10 lei si il pot folosi pentru cumparaturi de minin 50 de lei, in perioada 24-26 februarie, anunta compania. De asemenea, clientii care solicita cardul Penny vor beneficia de preturi preferentiale la diverse categorii de produse.

Reteaua Penny Market este operata de compania Rewe Romania, parte a grupului german Rewe. Alaturi de cele 149 magazine Penny Market, compania mai opereaza pe piata romaneasca si 7 magazine XXL Mega Discount.

Grupul Rewe se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent in 13 tari europene, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Slovacia, Romania si Croatia.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content