FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penes Curcanul lanseaza gama pentru gratar Light BBQ

Penes Curcanul lanseaza gama pentru gratar Light BBQ

Producatorul roman Penes Curcanul a lansat Light BBQ – o noua gama de preparate pentru gratar, din carne de curcan, ce include o varietate de sortimente, de la frigaruile din carne de curcan, asezonate cu mirodenii si plante aromate, pana la carnatii taranesti din pulpa de curcan proaspeti si afumati, mici din piept si pulpa de curcan, gata condimentati, sau pieptul de curcan fraged, marinat.

Lansarea este promovata pe mediile TV, radio, online si prin campanii de PR.
Noile produse ofera consumatorilor alternativa unor preparate pentru gratar gustoase si sanatoase, carnea de curcan avand un continut scazut de grasimi si colesterol si fiind, totodata, o importanta sursa de proteine si minerale de la fier, la zinc sau magneziu.
Penes Curcanul este un brand al companiei Galli-Gallo, producator autohton de preparate si semiprepreparate din carne de curcan, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul cresterii si abatorizarii puilor de carne. In 2010, Galli Gallo a inaugurat un abator de curcani echipat cu utilaje tehnologice de abatorizare a curcanilor de ultima generatie, in conformitate cu normele Uniunii Europene, cu o capacitate de 48.000 de tone pe an.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content