FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > PayPoint intra in parteneriat cu Avon Romania

PayPoint intra in parteneriat cu Avon Romania

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, a semnat un parteneriat cu Avon Romania, liderul pietei de cosmetice din tara noastra.

Astfel, reprezentantii Avon au la dispozitie pentru achitarea facturilor peste 7.000 de puncte de plata PayPoint din toata tara (minimarket-uri, supermarketuri, magazine de proximitate), semnalate prin sigla galbena PayPoint.

 „Avon Romania este un partener important de afaceri pentru noi, fiind o companie importanta de vanzari directe din Romania si avand o colaborare de succes cu PayPoint si in Marea Britanie”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

Pentru a-si plati facturile, reprezentantii Avon trebuie doar sa vina cu ele in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint, vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura, iar tranzactia este procesata in doar cateva secunde. Reprezentantii achita in numerar valoarea facturii si primeste un exemplar al chitantei cu detaliile tranzactiei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content