FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Patru noi produse de protectie solara de la Farmec

Patru noi produse de protectie solara de la Farmec

Farmec Cluj-Napoca a completat gama de protectie solara Gerovital Plant Sun cu patru produse noi, destinate ingrijirii pielii atat in timpul expunerii la soare, cat si dupa plaja. Noile produse, pe baza de beta-caroten si ulei de masline, ofera o protectie ridicata impotriva radiatiilor UVA si UVB, datorita filtrelor solare de ultima generatie.
Noua linie Gerovital Plant Sun numara 11 produse, printre care o emulsie protectoare pentru copii si un lapte hidratant regenerant pentru refacerea pielii expuse la soare.

“Am imbogatit gama Gerovital Plant Sun cu produse care ofera o protectie ridicata, principala noutate fiind emulsia destinata copiilor, care are o formula naturala, lipsita de ulei de parafina, coloranti sau alcool”, declara Mihaela Turdean, director general Farmec Cluj-Napoca. “Produsele gamei sunt rezistente la apa, asigura o dubla fotoprotectie si au texturi usoare, patrunzand foarte rapid in piele.”

Crema-gel FP 30 pentru plaja este un produs rezistent la apa, cu textura usoara si efect racoritor, care impiedica aparitia arsurilor solare si a petelor, precum si imbatranirea prematura a pielii, datorita filtrelor solare de ultima generatie.

Crema FP 50 ultraprotectoare este recomandata persoanelor cu pielea sensibila, predispuse la alergii solare, dar si copiilor. Produsul contine filtre solare de ultima generatie, care asigura o protectie ridicata si previn efectele cutanate negative pe termen lung.

Emulsia protectoare FP 30 pentru copii este un produs rezistent la apa, cu o formula blanda, lipsita de ulei de parafina, coloranti si alcool, fiind creat special pentru ingrijirea pielii delicate a copiilor. Emulsia ofera o protectie ridicata, prevenind intoleranta solara.

Laptele hidratant regenerant dupa plaja este un produs cu textura usoara, care hidrateaza pielea expusa la soare si ii reda senzatia de confort. Produsul contine vitamina E, ulei de masline, unt de cacao si ceara de albine, cu rol in diminuarea efectelor negative ale razelor solare si regenerarea pielii.

Gama Gerovital Plant Sun include 11 produse sub forma de creme, creme-gel, uleiuri, emulsii si lotiuni si are o formula de baza care contine beta-caroten, cu rol in accelerarea procesului de bronzare si ulei de masline, un puternic antioxidant care hidrateaza si regenereaza epiderma. Alaturi de produsele de protectie, gama contine o emulsie autobronzanta, care asigura un bronz natural dupa 2-3 utilizari, hidratand in acelasi timp pielea. Produsele liniei Gerovital Plant Sun sunt disponibile la preturi cuprinse intre 9,3 si 40,2 lei.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator 100% romanesc de  cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care se regasesc Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Ada, Obsesie, Athos si Dermofarm. Produsele Farmec sunt prezente in tari de pe toate continentele lumii, cum ar fi Ungaria, Polonia, Serbia, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Germania, Italia, Spania, Olanda, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Liban, Iordania, Thailanda, Japonia, SUA si Canada. Din 2002, drept recunoastere a calitatii produselor sale, compania Farmec SA Cluj-Napoca detine Certificatul International de Calitate ISO 9001. In 2008, Farmec a realizat o cifra de afaceri de 24,5 milioane euro. Din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale asupra marcii Gerovital, in urma achizitionarii lor de la compania Gerovital Cosmetics.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content