FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Patru magazine noi sub brandul Shop&Go in Bucuresti

Patru magazine noi sub brandul Shop&Go in Bucuresti

Mega Image a inaugurat miercuri, 27 august, trei magazine sub brandul Shop&Go, in Bucuresti. Retailerul isi extinde constant reteaua de magazine de proximitate, numarul total al unitatilor Shop&Go ajungand la 159.

  „Mega Image isi extinde reteaua de magazine, ajungând la 335 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile”, se arata intr-un comunicat al companiei.

  •     Shop&Go Câmpia Libertatii - situat pe Strada Câmpia Libertatii nr. 37 A, sector 3, Bucuresti. Magazinul are  o suprafata de vânzare de aproximativ 97 mp.
  •      Shop&Go Bucuresti Ploiesti – este situat pe Soseaua Bucuresti Ploiesti, nr. 7A, sector 1, Bucuresti si are  o suprafata de vânzare de aproximativ 83 mp.
  •     Shop&Go Constructorilor  - se afla pe Bulevardul Constructorilor nr. 26, parter, sector 6, Bucuresti, suprafata de vanzare a magazinului fiind de aproximativ 90 mp.

Mega Image a mai deschis sambata, 23 august, o noua unitate Shop&Go in Bucuresti. Magazinul este situat pe Strada Lucian Blaga, nr.4, parter, sector 3, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 96 de mp.

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Retailerul Mega Image opereaza o retea care cuprinde in prezent 334 de magazine, majoritatea amplasate in Bucuresti, sub brandurile Mega Image (174), Shop&Go (159) si AB Cool Food (1). Retailerul a inaugurat recent si primul magazin virtual in parteneriat cu platforma Emag. Magazinul a fost lansat sub denumirea „Supermarket la tine acasa” si are o acoperire nationala, produsele fiind livrate prin curier contra unei taxe de transport de 15 lei la comenzile mai mici de 300 de lei. In anul 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro. Reteaua Mega Image este detinuta de grupul belgian Delhaize Group.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content