FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Patru magazine au intrat in reteaua Carrefour Express in luna noiembrie

Patru magazine au intrat in reteaua Carrefour Express in luna noiembrie

Reteaua de magazine de proximitate Carrefour Express a ajuns sa numere 13 unitati comerciale in urma deschiderilor si remodelarilor din cursul lunii noiembrie. Saptamana trecuta, Carrefour a finalizat remodelarea a trei noi magazine Carrefour Express Angst aflate in franciza.

Magazinele Carrefour Express Angst Buftea Centru , situat pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 43 si Carrefour Express Angst Buftea Studio, situat pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 298 au ambele o suprafata de vanzare de 93 de metri patrati si o sortimentatie de 3.000 de produse, iar Carrefour Express Angst Titulescu, situat  pe Soseaua Nicolae Titulescu, nr. 94 are o suprafata de vanzare de 370 de metri patrati si o sortimentatie de 8.000 de articole.

Totodata, retailerul francez a deschis miercuri, 21 noiembrie, magazinul Carrefour Express Dorobanti, cu o suprafata de vanzare de 140 de metri patrati si o sortimentatie de 2.000 de produse. Este al doilea magazin al retelei dezvoltat in afara parteneriatului cu firma Angst dupa cel inaugurat la inceputul lunii octombrie pe Bulevardul Decebal.

Primul magazin Carrefour Express a fost deschis pe 12 octombrie 2011 in Piata Domenii.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content