FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Parteneriat Protruck - Albalact pentru 35 de autoutilitare Iveco

Parteneriat Protruck - Albalact pentru 35 de autoutilitare Iveco

Protruck, distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco, si Albalact, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata lactatelor din Romania, au demarat in aceasta luna un parteneriat prin semnarea unui contract de furnizare a 35 de autoutilitare Iveco si a serviciilor post-vanzare pentru acestea.

Cele 35 de vehicule sunt Iveco Ecodaily, cel mai recent model al gamei Daily, un vehicul inovator si ecologic, acordand o atentie sporita mediului inconjurator, fara a compromite insa performanta, durabilitatea si rezistenta. Chiar daca cerinta minima este Euro V, Daily este cu un pas inainte si toate vehiculele pentru sarcini grele sunt omologate conform standardelor EEV (Environmentally Friendly Enhanced Vehicle), standarde care protejeaza din ce in ce mai mult mediul inconjurator, justificandu-si astfel numele de Ecodaily. O alta valoare a marcii Iveco este siguranta si in aceasta idee, Daily are deja in echiparea standard ESP (Electronic Stability Control).

Tinand cont de nevoile specifice de transport ale Albalact, flota de 35 de vehicule este formata din 20 de vehicule cu masa maxima autorizata de 3,5 tone si 15 vehicule cu masa maxima autorizata de 6,5 tone. Toate vehiculele vor dispune de caroserie izoterma cu agregat de refrigerare.

Achizitia s-a realizat printr-un contract de leasing operational derulat prin BRD Asset Management, prin care Protruck pune la dispozitia Albalact, pe langa vehicule si un program de service complet pe o perioada de 3 ani, acesta incluzand toate operatiunile de mentenanta si reparatii. In acest sens, o importanta majora in incheierea tranzactiei a avut-o si reteaua de Centre de Service a Iveco Romania, foarte bine dezvoltata la nivel national, care face ca timpul de stationare a unui vehicul care are nevoie de interventii sa fie extrem de redus.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content