FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Pall-Ex – un an de activitate in Romania

Pall-Ex – un an de activitate in Romania

Reteaua de distributie de marfuri paletizate Pall-Ex sarbatoreste implinirea primului an de activitate in Romania, in primele 12 luni de activitate, numarul membrilor din retea ajungand la 20.

“Reteaua Pall-Ex Romania a fost lansata in conditii dificile, cand intreaga Europa se confrunta cu o perioada prelungita de conditii meteorologice aprige si o iarna extrem de grea. In ciuda acestor conditii, am reusit sa lansam reteaua si sa avem apoi o crestere puternica. Am dovedit ca modelul Pall-Ex este o modalitate eficienta din punctul de vedere al costurilor si cu beneficii pentru mediu de a transporta partide reduse de marfa paletizata. In acelasi timp, am ajutat membrii retelei noastre sa identifice piete noi si i-am sprijinit in obtinerea unor clienti noi pentru a-si atinge volumele pe care si le-au propus”, a declarat, intr-un comunicat, Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex Romania.

Cu retele deja active in Italia si in Peninsula Iberica, Pall-Ex se pregateste sa lanseze acest serviciu atat in Polonia, cat si in Franta in primul trimestru al anului viitor. Un total de 15 retele vor fi operationale pana in 2015, avand ca obiectiv final crearea primei retele paneuropene de distributie a marfurilor paletizate. 

“Pall-Ex Romania a aratat ca acest model pentru retele de distribute marfuri paletizate poate fi implementat cu succes in regiuni noi. Nu numai ca a ajutat la reducerea costurilor pentru producatori, importatori si transportatori de marfuri, dar a influentat si felul in care operatiunile logistice se dezvolta in tara”, a afirmat Hilary Devey, CEO-ul Pall-Ex.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content