FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Palette 10 min. Color, cea mai recenta inovatie Palette

Palette 10 min. Color, cea mai recenta inovatie Palette

La aniversarea a 111 ani, Schwarzkopf lanseaza si in Romania ultima inovatie Palette, o vopsea permanenta ce actioneaza in 10 minute. Noua vopsea Palette se adreseaza consumatoarelor cu un stil de viata alert, care nu au timp sa isi vopseasca parul cu un produs clasic.

Cu o formula "Anti-Hair-Damage", Palette 10 min. Color actioneaza impotriva deteriorarii si degradarii parului. Produsele Palette 10 min. Color contin aminoacizi identici cu cei din firul de par, cu rolul de a stabiliza structura firului de par chiar in timpul vopsirii, iar aminoacidul "Arginine" reface parul si amplifica intensitatea culorii.

Palette 10 min. Color este disponibil in kit complet ce include si un tratament intens care asigura hranirea in profunzime a parului dupa colorare.

Pretul recomandat al noilor produse este de 15,99 lei. Portofoliul Palette 10 min. Color ofera 12 nuante, dintre care patru nuante de blond si opt nuante "naturale", de la saten deschis si caramel pana la saten ciocolatiu si saten inchis.

In Romania, noua gama Palette 10 Min. Color  este promovata printr-o campanie integrata de ATL (TV si print) si BTL. Lansarea noului produs include o componenta online, prin videoblogul www.Cele10minute.ro. Prin intermediul acestui blog, gazduit intr-o prima faza de Andressa, Palette a lansat utilizatoarelor de Internet provocarea de a vorbi deschis si de a povesti despre acele 10 minute speciale, care le-au schimbat viata.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content