FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Pachetul Operational "e-discount IMM" de la Credit Europe Bank

Pachetul Operational "e-discount IMM" de la Credit Europe Bank

Credit Europe Bank ofera intreprinzatorilor din Romania un nou produs -  Pachetul Operational "e-discount IMM". Clientii care opteaza pentru utilizarea  acestui pachet beneficiaza de internet banking gratuit si de reduceri de pana la 100% ale comisioanelor aferente tranzactiilor bancare efectuate printr-o conexiune securizata de internet banking.

"Prin includerea Pachetului e-discount IMM in portofoliul de produse si servicii destinate IMM-urilor, Credit Europe Bank doreste sa  ofere acestora solutii de reducere a costurilor operatiunilor bancare efecutate prin internet banking, oferind in acelasi timp  o mai mare flexibilitate in efectuarea acestor operatiuni, fara a fi necesara deplasarea clientilor la una din sucursalele bancii", a declarat Cemal Yildirim, Vicepresedintele Diviziei Banking IMM din cadrul Credit Europe Bank.

Structura Pachetului operational "e-discount IMM" este standard, acesta fiind compus din: cont curent, internet banking oferit gratuit (prin intermediul caruia tranzactiile efectuate beneficiaza de reduceri de pana la 100% a comisioanelor aferente), precum si acces gratuit la Portalul Credit Europe IMM.  

Pachetul "e-discount IMM" se adreseaza clientilor IMM ai bancii pentru care economia de timp, flexibilitatea, gestionarea mai facila a operatiunilor bancare si mobilitatea pe care le poate oferi un serviciu securizat de  internet banking sunt extrem de importante. In acelasi timp, Pachetul Operational pentru IMM-uri se doreste a fi un instrument eficient, care sa permita clientilor nostri, pe langa accesul modern si rapid la conturile acestora, si  reducerea costurilor aferente tranzactiilor bancare.

Pachetul "e-discount IMM"  este disponibil in sucursalele Credit Europe Bank (ROMANIA) Informatii referitoare la conditiile si documentele necesare obtinerii unui astfel de pachet  pot fi obtinute  de la sediul sucursalelor Credit Europe (ROMANIA) S.A., de pe pagina web  a Bancii, www.crediteurope.ro , sau consultand Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 164 de ATM-uri si peste 9,500 POS-uri instalate la comerciantii parteneri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content