FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > OTI Group a inceput implementarea solutiilor informatice Pluriva

OTI Group a inceput implementarea solutiilor informatice Pluriva

OTI Group, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata articolelor de curatenie si consumabile pentru casa anunta implementarea sistemului de gestiune Pluriva ERP pentru toate firmele din grup. Implementarea Pluriva ERP si a solutiei de Business Intelligence formata din peste 1.200 de rapoarte a inceput in luna martie a acestui an.

„Prin implementarea Pluriva ERP, urmarim obtinerea unor rapoarte consolidate, cu date actualizate in timp real, la nivelul tuturor firmelor din grup, privind indicatorii cheie ai business-ului: vanzari, cumparari, livrari sau profitabilitate. In acest moment, crearea de rapoarte complexe ne afecteaza resursele umane si de timp, iar consolidarea cifrelor este foarte dificila, redundanta si anevoioasa”, a declarat Cristian Ignatescu, Country Sales Manager si partener in cadrul OTI Group.

Acesta a mai spus ca, in prima faza, „am definit mai multe dimensiuni pe care le urmarim: structura clientilor, structura vanzarilor, clusterizarea produselor, analiza gamelor sau a agentilor. Tot cu ajutorul rapoartelor ne vom optimiza distributia produselor noastre si vom ajunge la categoriile de consumatori exact cu gamele de produse dorite de ace?tia. Este foarte important pentru noi sa eliminam, cu ajutorul Pluriva ERP, procesele redundante din companie, cum ar fi introducerea dubla a documentelor sau generarea manuala a acelorasi rapoarte in forme diferite.”

In toate cele 11 companii ale grupului va fi implementata solutia Pluriva ERP in varianta de licentiere OnPremise: sistemul va fi instalat pe infrastructura Pluriva si accesat apoi online de catre client folosind calculatoare de birou, laptopuri sau tablete. Rapoartele de business vor oferi atat informatii despre cele 11 firme din grup, cat si informatii consolidate, necesare celor care coordoneaza activitatea intregului grup. Agentii de vanzari ai OTI Group vor accesa sistemul ERP in mod securizat din afara companiei, folosind tablete sau laptopuri. Ei vor consulta informatiile disponibile in sistem si vor plasa comenzi sau cereri.

„Acest inceput de an este unul foarte fructuos pentru compania noastra si pentru piata ERP din Romania. Contractul de implementare OTI Group este cel de-al 22-lea semnat de noi in anul 2014. Am observat in piata software faptul ca firmele au tot mai mult nevoie de implementarea unei solutii ERP care sa le integreze in mod real intreg businessul, toate componentele acestuia, fie ca este vorba de agentii care folosesc tablete, clienti, furnizori, website, magazin online sau alti parteneri de business”, a declarat Georgian Rosu, General Manager Pluriva.

Grupul de companii OTI are o lunga traditie pe piata importatorilor si distribuitorilor nationali de articole de curatenie si consumabile pentru casa. Prima companie din grup a fost infiintata in anul 1998. Grupul are in portofoliu peste 500 de articole grupate in 18 categorii principale, printre care: saci menajeri, pungi alimentare, detergenti, cosmetice, bureti, vesela si accesorii pentru masa si pentru gatit. Produsele vandute sub brandul OTI sunt realizate in colaborare cu fabrici situate in Uniunea Europeana ?i Asia. In anul 2012, cifra de afaceri consolidata a grupului a fost de 95 milioane de lei.

Pluriva este o companie IT furnizoare de solutii informatice complete infiintata in anul 1998: servicii informatice de business, ERP si dezvoltare software.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content