FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Onno Rombouts, noul Managing Director al Heineken Romania

Onno Rombouts, noul Managing Director al Heineken Romania

Functia de Managing Director al companiei Heineken Romania va fi ocupata, incepand cu 1 iunie, de catre Onno Rombouts, cu o experienta de aproape 20 de ani in cadrul producatorului olandez de bere. Postul a ramas vacant ta la inceputul acestui an dupa ce fosul Managing Director, Jan Derck van Karnebeek, a fost promovat în functia de Regional President al Heineken Europa Centrala si de Est.

Onno Rombouts a avut diverse functii de conducere în domeniul comercial in cadrul grupului Heineken, în tari din întreaga lume. El si-a început cariera în cadrul Heineken Olanda, a ocupat apoi diverse functii de conducere în cadrul companiei Vrumona, divizia de soft drinks, devenind apoi Country Manager al companiei în Republica Dominicana.

In 2002, Onno s-a alaturat operatiunilor companiei din Europa Centrala si de Est, fiind numit apoi Marketing and Sales Director al Heineken Ungaria, unde a avut un rol important în integrarea fabricii Amstel Ungaria si Brau Union Ungaria. În 2006 a fost numit General Manager al Surinaamse Brouwerij NV, care a cunoscut o importanta crestere a cotei de piata sub conducerea sa.

Înainte de sosirea în Romania, Onno Rombouts a ocupat functia de Managing Director, Export and Director Regional Commerce al Heineken Asia Pacific Pte Ltd., în Singapore. Sub conducerea sa, profitul Heineken pe pietele de export din Asia a crescut cu peste 100%, cota de piata a brandului de bere Heineken s-a marit în toate marile piete asiatice, între care Vietnam, Taiwan si China, iar vanzarile marcii Heineken au crescut considerabil în cadrul regiunii Asia Pacific.

“Astept cu nerabdare aceasta noua provocare, sa continui linia de succese obtinute in Romania de Jan Derck van Karnebeek, împreuna cu Echipa de Management si cu întreaga organizatie. Impreuna, vom continua strategia Heineken Romania, care livreaza rezultate bune”, a declarat Onno Rombouts.

Grupul Heineken este cel mai mare producator de bere din Europa si al treilea din lume ca volum de bere vanduta.

Heineken Romania are cel mai diversificat portofoliu de marci de pe pia?a de bere romaneasca: Heineken, Ciuc Premium, Silva, Golden Brau, Golden Brau Fara Alcool, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster's (import), Strongbow (import), Sol, Desperados, Gosser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita ?i  Hategana.  

Heineken are patru fabrici în Romania, la Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova si Targu Mures si 1.100 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content