FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Olivier Sainson este noul director operational al Metro Romania

Olivier Sainson este noul director operational al Metro Romania

Olivier Sainson a preluat,  incepand cu luna octombrie, pozitia de Directorul Operational al Metro Cash & Carry Romania, ocupata anterior de catre Edwin Deruloo, a anuntat compania.

Sainson s-a alaturat Metro Group in octombrie 2007, iar in luna decembrie a aceluiasi an a preluat functia de sef Departament Operatiuni si Deschidere Noi Magazine in Metro Cash & Carry India.

In martie 2010, a a fost numit Sef Departament Practici de Lucru in Operatiuni din cadrul Diviziei Internationale de Training, iar din septembrie 2011 a coordonat echipa operationala a Metro Cash & Carry Ungaria.

Metro Cash & Carry este reprezentata in 28 tari cu peste 750 de magazine cash & carry. Compania a atins vanzari de aproximativ 32 miliarde euro in anul financiar 2012/2013. Compania este parte a grupului german de retail Metro.

Metro Cash & Carry Romania este parte integranta a Metro Cash & Carry International si a fost lansata oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti.

Astazi, reteaua numara 32 magazine in 24 de orase. Distributia nationala a magazinelor este urmatoarea: 5 centre in Bucuresti, cate 2 centre in Brasov, Constanta, Timisoara si Pitesti cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mures, Arad, Deva, Braila, Satu Mare, Piatra Neamt, Buzau, Targoviste si Turda.

Magaznul Metro Punct din Pitesti va fi innchis, astfel ca reteaua va ramane cu 31 de magazine la sfarsitula cestui an.

Cifra de afaceri a Metro Cash & Carry Romania a scazut in 2013 cu 6% la 4,73 miliarde de lei, iar profitul net al companiei s-a redus cu 34%, la 43,6 milioane de lei, potrivit datelor transmise Ministerului Finantelor Publice.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content