FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > OE Investments lanseaza serviciul de plati QIWI

OE Investments lanseaza serviciul de plati QIWI

OE Investments a lansat la 29 iunie a.c, in urma unei investitii de 500.000 euro, serviciul de plati QIWI. Primele terminale sunt deja disponibile in Bucuresti si momentan permit efectuarea platilor de incarcare pentru principalii operatori de telefonie mobila.

„Intentionam sa instalam cel putin 500 de terminale in Romania pana la sfarsitul anului si sa extindem gama de plati acceptate adaugand furnizori de servicii internet, jocuri on-line, televiziune comerciala, bilete la opera, bilete de avion si alte servicii, in functie de nevoile clientilor nostri,” precizeaza Alexandru Oancea, Director Comercial al QIWI.

Terminale sunt instalate in centre comerciale precum Baneasa Shopping City, Cora Cluj, Bucuresti Mall, Cora Pantelimon, Plaza Bucuresti, Cora Sun Plaza si Cora Lujerului dar si in zonele aglomerate din Bucuresti. Planurile de dezvoltare ale companiei nu vizeaza in mod principal zonei capitalei ci provincia. Astfel, serviciile de plata QIWI vor fi disponibile in marile orase din Romania, cum ar fi Cluj, Iasi, Galati si Constanta.

Compania isi desfasoara activitatea atat prin propriile terminale, cat si printr-o retea de agenti, companii sau antreprenori francizati care au posibilitatea de a prelua terminalul in proprietatea lor si de a se conecta la centrul principal de procesare.
Costul unui terminal porneste de la 2800 de euro iar in functie de dotari poate ajunge si la 4000 de euro.

OE Investments este o companie europeana care detine doua dintre cele mai mari sisteme de plati, OSMP si e-port, serviciul de plata QIWI, sistemul electronic QIWI Wallet si sistemul de publicitate QIWI, fiind prezenta in 13 tari din Eurasia, Africa si America Latina.

In 2009, cifra de afaceri a OE Investments s-a ridicat la 10,8 miliarde de euro. Numarul utilizatorilor unici este de 80 de milioane in fiecare luna, iar acestia au efectuat, in 2009, 3,69 miliarde de tranzactii prin intermediul sistemelor de plati oferite de OE Investments. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content