FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > OBI, liderul european in DIY,este acum prezent si in Ploiesti

OBI, liderul european in DIY,este acum prezent si in Ploiesti

OBI, principalul retailer de DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est inaugureaza pe 28 aprilie 2010 un nou magazin in Ploiesti, al 5-lea de pe piata din Romania dupa Oradea, Bucuresti, Arad si Pitesti.

Divizie a grupului german Tengelmann, OBI isi continua in 2010 strategia de expansiune pe piata romaneasca, Ploiestiul fiind doar unul dintre orasele in care OBI va deschide noi magazine anul acesta.

Cu suprafata totala de aproximativ 10.000 mp, dintre care cca 8500 mp suprafa'[ de vanzare, magazinul OBI Ploiesti va pune la dispozitia consumatorilor o gama extinsa de articole de bricolaj DIY, tehnica, materiale de constructii, decoratiuni interioare si produse de intretinere si renovare a locuintei.

Situat in acelasi perimetru cu complexul Real, noul magazin OBI beneficiaza de cele aproximativ 8000 de locuri de parcare comune.

Obiectivul companiei este de a deveni  liderul DIY pe piata din Romania, avand in vedere strategia OBI in toate tarile in care opereaza - de a deveni lider pe pietele respective. OBI accepta provocarea ultimului venit si prin folosirea la maxim a avantajelor sale intentioneaza sa devina principalul jucator pe piata romaneasca de DIY in cel mai scurt timp.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content