FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Oameni noi la Cramele Halewood

Oameni noi la Cramele Halewood

Cramele Halewood au un nou director de marketing si un nou director financiar.

Alina Rosu (28 de ani) a preluat, in februarie, pozitia de marketing manager. Anterior, ea a ocupat functia de marketing manager la Romprest Service in perioada octombrie 2007- ianuarie 2009.

Alina Rosu este licentiata a Facultatii de Litere, sectia Jurnalism si Stiintele comunicarii din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", Iasi. De asemenea, a absolvit un master in "Comunicare strategica si relatii publice in Europa" la Universitatea Nancy 2, Centrul European Universitar, Franta.

Principalele responsabilitati ale Alinei Rosu in functia pe care o ocupa in cadrul Cramelor Halewood includ promovarea imaginii companiei si a brandurilor pe care aceasta le detine prin dezvoltarea de relatii cu mass-media, clienti, parteneri si colaboratori prin actiuni specifice de PR precum si elaborarea bugetului specific pentru planurile de marketing.

Ionut Podariu (31 de ani) este noul director financiar al Cramele Halewood. Printre pozitiile ocupate anterior mentionam functia de analist financiar in cadrul firmei de arhitectura si proiectare, Proiect Bucuresti, si cea de manager contabilitate in cadrul Metro Cash & Carry România.

Ionut Podariu este licentiat al Academiei de Studii Economice, Bucuresti iar in anul 2007 obtine calitatea de expert contabil in urma examenului de aptitudini organizat de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România.

Principalele responsabilitati ale lui Ionut Podariu in functia de director financiar includ: analizarea din punct de vedere financiar si recomandarea de masuri specifice pentru a creste productivitatea si profitabilitatea, controlarea cheltuielilor companiei prin analiza cheltuieli actuale vs. buget, furnizarea de explicatii situatiilor financiare, analizarea si previzionarea  diferitelor scenarii financiare, supervizarea si coordonarea functiilor financiare de control, bugetare si de contabilitate.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content