FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > O noua identitate pentru berea Noroc

O noua identitate pentru berea Noroc

Incepand cu sfarsitul lunii aprilie 2009, consumatorii de bere din Romania se pot bucura de noul Noroc, care isi intampina consumatorii cu o noua identitate vizuala, un nou lichid, la acelasi pret.

Noroc, marca ce a fost inca de la inceput alaturi de cei care stiu sa se simta bine impreuna cu familia si prietenii, isi schimba imaginea, iar noul lichid se pliaza pe cerintele din ce in ce mai exigente ale consumatorilor. Astfel, incepand cu sfarsitul lunii aprilie 2009, noul Noroc este disponibil in ambalaje de sticla (0,5L) si PET (1L, 2L, 3L) in key accounts, comertul traditional si HoReCa.

Reconstructia marcii s-a realizat atat la nivel de produs, cat si la nivel de comunicare. Noua imagine vizuala aduce in fata consumatorilor o eticheta masculina, cu linii bine conturate, care include ingredientele principale ale berii (orz si hamei), halbe cu multa spuma si cele 3 medalii  obtinute de produs de-a lungul existentei sale.  Noua eticheta se regaseste pe o sticla cu o forma diferita de majoritatea berilor din segmentul value, din care face parte marca Noroc.  

Dupa 8 luni de degustari si testari pe esantioane reprezentative de consumatori, noul lichid Noroc are un grad alcoolic superior, 4,9%, obtinut in urma unui proces de fabricatie ce include cele mai bune ingrediente naturale: apa, malt, orz, malai, hamei.  
Noul Noroc este o bere racoritoare pentru clipele minunate traite in familie, precum si pentru momentele de relaxare sau de petrecere cu prietenii. Pentru cei ce apreciaza berea adevarata, am lansat o bere cu gust mai puternic ca niciodata, totul pentru ca ei sa poata spune “asta da bere!” Noroc ramane o bere lager cu aroma de fructe si o usoara aroma de hamei, usor dulce, iar temperatura ideala de servire este de 4-5 grade Celsius.

Relansarea este sustinuta de comunicare pe canalele traditionale (on trade, off trade) materiale suport (postere, etichete pret pentru raft, etichete pret pentru sticla si PET) si pahare si biscuiti pentru canalul HoReCa. Display-uri cu noul Noroc vor fi amplaste in locatii reprezentative pentru segmentul value.

Productia Noroc este realizata conform standardelor globale de calitate extrem de stricte ale liderului mondial in productia de bere Anheuser-Busch InBev, in cele 2 fabrici pe care le detine in Romania, la Ploiesti si Blaj. Noroc, ca toate marcile din portofoliul InBev Romania, dispune de o retea de distributie nationala care include toate categoriile de unitati de desfacere. In aceast moment, InBev acopera prin reteaua proprie de distributie peste 80% din punctele de vanzare din tara.

InBev Romania este parte a concernului multinational Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator de bere la nivel global si una dintre primele 5 companii mondiale care produc bunuri de larg consum. Cu aproximativ 120.000 angajati la nivel mondial, Anheuser-Busch InBev este prezent in peste 30 de tari. Portofoliul sau impresionant cuprinde peste 300 marci si include brandurile globale Budweiser, Stella Artois si Beck’s, marci globale cu crestere rapida in mai multe tari: Leffe si Hoegaarden, si “vedete locale” puternice ca Bergenbier, Skol, Brahma, Quilmes, Michelob, Harbin, Sedrin, Cass, Klinskoye, Sibirskaya Korona, Chernigivske si Jupiler, printre altele.

InBev Romania este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, detinand in industria berii pozitia a 3-a conform datelor de retail audit MEMRB Romania. InBev Romania detine in prezent doua fabrici de bere, la Ploiesti si Blaj, are peste 750 angajati si o retea de distributie nationala.

Prezenta de 15 ani pe piata, InBev Romania produce cu succes marcile Stella Artois, Beck's, Bergenbier, Lowenbrau si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content