FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > O noua echipa de management la Tnuva Romania

O noua echipa de management la Tnuva Romania

Tnuva Romania si-a innoit echipa cu doi noi specialisti: Adriana Ionescu, Marketing Director si Cristian Popa, Sales Director.

In noua functie ocupata, Adriana Ionescu este responsabila de dezvoltarea si implementarea strategiilor de brand in cadrul companiei, precum si de dezvoltarea planurilor anuale de marketing ale organizatiei.

Aceasta are experienta solida in marketing si management strategic si operational. Anterior, a facut parte din echipa Procter&Gamble unde a avut ca responsabilitati construirea unor branduri precum Head&Shoulders, Wash&Go, Pampers, Always, Pantene, Wella, Londa, gestionarea activitatilor de marketing pe piete complexe (noua piete balcanice), precum si dezvoltarea unor campanii de succes.

Noul Sales Director al Tnuva Romania, Cristian Popa, are o experienta de 17 ani in vanzari in cadrul companiilor multinationale JTI, Stimorol, P&G si InBev. In anul 1995, Cristian Popa s-a alaturat echipei de vanzari a companiei Procter & Gamble, unde a ocupat mai multe functii. Inainte de a se alatura echipei Tnuva, in perioada 2003 - 2009, Cristian Popa a fost directorul de vanzari al InBev Romania, parte a grupului InBev.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content