FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Numirea unui director nou, primul pas al fuziunii business-urilor locale ale PepsiCo

Numirea unui director nou, primul pas al fuziunii business-urilor locale ale PepsiCo

Managerul de origine greaca Pavlos Katsivelis este noul director al PepsiCo in Romania, el coordonand in prezent operatiunile Star Foods (producatorul Lay’s) si pe cele ale imbuteliatorului local al Pepsi, care au generat afaceri cumulate de un miliard de lei in 2009.

Numirea unui nou manager general este prima etapa finalizata in cadrul fuziunii dintre Star Foods si Pepsi Americas Romania, proces demarat in acest an dupa ce PepsiCo a preluat integral Pepsi Americas printr-o tranzactie la nivel international.

“Pavlos Katsivelis a acceptat recent rolul de Business Unit General Manager al PepsiCo Romania, atat pentru divizia de snacks cat si de bauturi racoritoare”, au declarat reprezentantii companiei.
El s-a alaturat Pepsi Bottling Group Grecia (PepsiCo Ivi) in anul 2002, ca Financial Planning Manager, si a fost promovat doi ani mai tarziu ca Chief Financial Officer, pentru ca in 2007 sa preia functia de General Manager al aceleiasi companii pana in 2010.

Mike Holmes, managerul care a condus Pepsi Americas Romania (fosta Quadrant Amroq Beverages) in ultimii patru ani, va pleca din Romania.

de Mihaela Popescu

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content