FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Novensys este primul Certified Partner Oracle Siebel CRM din Romania

Novensys este primul Certified Partner Oracle Siebel CRM din Romania

Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managamentul informatiei din Romania, anunta obtinerea atestarii Certified Partner Oracle Siebel CRM, prima certificare de acest tip din Romania.

Oracle Siebel CRM este una dintre solutiile lider pe piata produselor informatice de gestiune a relatiilor cu clientii (Costumer Relationship Management - CRM). Oracle Siebel CRM  permite companiilor client sa-si valorifice optim avantajele competitive, diferentiindu-se de concurenta. Siebel CRM este o solutie completa, care asigura obtinerea unei optimizari operationale rapide la nivelul departamentelor de vanzari, marketing si suport (Contact Center), garantand un suport decizional de calitate pentru top-management.

Totodata Siebel CRM ofera prin verticalizarea componentelor sale, "best practice"-ul acumulat in implementari specifice industiei respective dand posibilitatea companiilor sa-si optimizeze procesele interne invatand din experinta internationala a altor companii din domeniu.  Oracle Siebel CRM se adreseaza companiilor care au inteles ca, in actualul context economic, valorificarea conceptelor de "customer care" si "customer management" reprezinta o prioritate absoluta. Criza economica a facut ca nivelul de satisfactie al clientilor si capacitatea de retentie a acestora sa devina parametrii vitali in definirea politicilor de business.

"Am cautat mereu produse de elita capabile sa aduca avantaje competitive clare clientilor nostri, intelegand ca managementul informatiei este cu preponderenta destinat liderilor, acelor companii care doresc sa ofere cel mai bun serviciu, in conditii de performanta economica. Aceasta cautare ne-a determinat sa lucram doar cu cei mai buni, iar atestarile pe care acestia ni le-au acordat demonstreaza nivelul inalt de pregatire al echipei Novensys". (Cezar Golumbeanu, Managing Partner - Novensys)

Venind in intampinarea acestor cerinte, Novensys pune la dispozitia clientilor expertiza si know-how-ul unei echipe specializate in consultanta, implementarea, integrarea si administrarea solutiei Oracle Siebel CRM. Expertiza Novensys a fost demonstrata in cadrul primului proiect Siebel realizat in Romania si gestionat de Novensys, utilizand resurse locale si regionale, pentru compania Rompetrol.

Novensys ofera servicii de consultanta in implementarea solutiei Siebel CRM, acoperind functionalitati standard ale aplicatiei, adresand activitatea de vanzari, activitatea de service, (Service request management, Troubleticket si Complain management  etc.) si cea de interactiune on-line cu clientul (eSales, eService, etc). Totodata, gama de servicii de consultanta este completata de servicii de integrare a aplicatiei Oracle Siebel CRM cu aplicatii externe (sisteme de Billing, collection, IVR etc) precum si servicii de migrare din sisteme terte, care vor fi baza pentru noua solutie implementata.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content