FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Noutati de la Danone

Noutati de la Danone

Danone Romania anunta noi lansari de produse, in cadrul unora dintre cele mai cunoscute game ale sale - Cremosso, Nutriday, Danonino, Casa Buna.

“Noile lansari confirma orientarea companiei catre produse gustoase si echilibrate nutritional. In acelasi timp, Danone doreste sa aduca aceste produse mai aproape de nevoile si posibilitatile consumatorilor sai, lansand in mod constant pe piata noi variante de iaurturi, la preturi convenabile”, declara Dr. Bogdan Ioachim, director comunicare, nutritie si stiinta in cadrul Danone Romania.

Cremosso cu visine si cel cu piersici intampina toamna in varianta de 290 grame. Cremosso cu fructe a fost ales castigator la categoria “Produse alimentare” in competitia “Produsul Anului”. Concursul este realizat la nivel national, de catre compania de cercetare de piata MEMRB si premiaza brandurile in functie de inovatie, calitate si beneficiile pe care le ofera.
Studiul a fost realizat online, pe un esantion de 4000 consumatori, la nivel national in perioada aprilie – iunie 2010. Respondentii au avut de ales cele mai atractive si inovative produse din fiecare categorie, mentionand totodata daca au folosit respectivele produse si cat de mult.

Nutriday Delicios a lansat varianta cu biscuiti, venind in sprijinul parintilor, care au acum la indemana gustarea perfecta pentru copii. Nutriday este una dintre gamele cu cea mai diversificata oferta de produse: iaurturi traditionale, iaurturi de baut, iaurturi cu fructe. Conceptul gamei Nutriday se construieste pe raspunsul adecvat la nevoile nutritionale ale diverselor segmente de consumatori, fara a uita „ingredientul placerea gustului”.
Danonino ii surprinde pe micii consumatori cu o noua varianta de branzica de vaci cu piure de fructe: fructe de padure si pere cu piersici. Pe langa gustul delicios, aceasta constituie o importanta sursa de calciu si vitamina D, elemente esentiale pentru dezvoltarea normala a oaselor copiilor.
 
Casa Buna aduce si ea noutati, lansand Iaurtul Simplu de 290 grame. Cu un pret recomandat de numai 1.65 Ron in magazinele de proximitate, iaurtul simplu Casa Buna are un gust deosebit si un ambalaj practic, fiind astfel usor de consumat in diverse variante: simplu, cu dulceata sau cu o placinta. Pretul este accesibil, consumatorii cu un buget redus avand astfel posibilitatea de a pune pe masa un iaurt bun si indestulator.

Compania DANONE PDPA Romania face parte din Grupul DANONE, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi. Grupul DANONE a inregistrat in 2009 vanzari de 15 miliarde EURO.

DANONE Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand in anul 2009 o cifra de afaceri de 435 milioane RON, in crestere fata de anul precedent. Compania are in prezent peste 700 de angajati si un portofoliu ce depaseste 60 de referinte de produs, principalele marci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Buna.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content